Turism

B i n e a ț i v e n i t l a C h a t e a u C o j u ș n a

Alegeți turul favorit

Tururi Vinicole și Degustare

Vă invităm să trăiți o experiență vinicolă, care cuprinde istoria bogată a vinurilor noastre până la complexitatea procesului de producție. În cadrul turului nostru vinicol, veți avea ocazia să explorați nu doar beciurile unde vinurile noastre își câștigă noblețea, ci și sălile elegante de degustare, magazinul nostru specializat și multe altele.

E x c u r s i e C h a t e a u C o j u ș n a

De la 200 MDL / Grup de 2+ persoane

Te invităm să explorezi beciurile noastre tradiționale, unde vinul nostru maturat cu grijă în butoaie te va încânta cu aromele și savoarea sa. Vei avea ocazia să vezi procesul de producție și păstrare a divinurilor noastre, unde se îmbină tradiția cu tehnologia modernă. Nu rata nici vizita la “Galeria Migdal”, unde poți admira colecția noastră impresionantă de vinuri.

T u r C l a s i c

De la 500 MDL / Grup de 2+ persoane​

Turul nostru Clasic include degustarea celor mai rafinate vinuri din seria noastră Autentic: Sauvignon Blanc, Rose Cabernet Sauvignon, Merlot și Muscat Colecție 2002. Fiecare pahar de vin te va transporta într-o lume plină de arome și note delicate.

T u r S e l e c t

De la 500 MDL / Grup de 2+ persoane​

Turul Select include degustarea vinurilor din seria noastră Autentic: Feteasca Albă, Rose Cabernet Sauvignon, Cabernet Sauvignon Feteasca Neagră, dar și Pastoral Colecție 2001. În timp ce te bucuri de vinurile noastre alese cu grijă, vei avea parte de un platou generos cu cascaval proaspăt, grissini crocanți și apă plată pentru a-ți curma setea.

T u r P r e m i u m

De la 650 MDL / Grup de 2+ persoane​

Te invităm să te alături unei excursii ghidate prin minunata noastră vinărie și să descoperi procesul tradițional de producție a vinului. Veți avea parte de degustarea vinurilor din seria Piatra: Piatra Alba, Piatra Roșie,  Piatra Neagră, și Vin de Colecție Muscat 2002

E x c u r s i e D e G u s t

De la 300 MDL / Grup de 2+ persoane​

Excursia “De Gust” este cea mai recentă ofertă creată pentru cei care sunt curioși să descopere Chateau Cojușna. Excursia include și degustarea următoarelor produse: Sauvignon Blanc și Cabernet Sauvignon Rose. Veți avea parte de o experiență pe măsură.

Ospitalitate și servicii impecabile

Evenimente la Chateau Cojușna

La Chateau Cojușna, vă punem la dispoziție trei spații excepționale, perfecte pentru organizarea evenimentelor dumneavoastră. De la organizarea spațiului până la meniu și servicii personalizate, garantăm că veți beneficia de o experiență memorabilă.

Sala Eminescu

40 de persoane

Situată chiar lângă hala unde vinurile noastre își încep procesul de maturare, Sala Eminescu acomodează 40 de oaspeți. Aici, rafturile nu doar decorează, ci și găzduiesc o selecție din colecția noastră prestigioasă de vinuri Cahor.

Sala Podgorenilor

20 de persoane

Această sală vă va cuceri prin autenticitatea sa incontestabilă. Fiecare element, de la mobilier și candelabru până la plafon și alte artefacte, este lucrat manual din lemn de stejar. Cu o capacitate de 20 de persoane, Sala Podgorenilor este o odă adusă meșteșugului și tradiției moldovenești.

Sala Bahus

10 persoane

Amplasată în subsolul chateau-ului, Sala Bahus este un beci medieval reînviat, complet cu făclii pe pereți și mobilă robustă din stejar. Cu o capacitate de aproximativ 10 persoane, această sală vă invită să pășiți înapoi în timp, într-o atmosferă ce evocă istoria și misterul.

Alăturați-vă comunității noastre

Rămâneți la curent cu ofertele noastre speciale.

sesiune foto

C r e a ț i a m i n t i r i î n t r - u n d e c o r u n i c

De la 2000 MDL / Până la 10 persoane / Durata de 2 ore

La Chateau Cojușna vă puteți bucura de multiple spații interioare și exterioare cu stiluri unice. Indiferent dacă preferați un ambient clasic și elegant sau unul contemporan și sofisticat, avem opțiuni pentru sesiune foto care vor încânta toate gusturile.

M a g a z i n u l C h a t e a u C o j u ș n a

Vă invităm să descoperiți noul nostru magazin de firma. Aici puteți sa găsiți toată gama noastră de produse, totul la preț de producător. În plus, tot aici puteți beneficia de promoții exclusive pe parcursul anului.