Restaurant „Chateau Cojușna”

D e l i c i o s ș i F r u m o s

Bucate tradiționale și inovație europeană

Restaurantul Chateau Cojușna e locul în care tradiția moldovenească și inovația europeană se împletesc într-o experiență culinară autentică și rafinată. Ușor accesibil din Chișinău, restaurantul nostru dispune de o Zona VIP elegantă și o terasă cu două nivele.

Program: MARTI - DUMINICA / 11:00 - 23:00 | LUNI / ZI LIBERA

S a l a r e s t a u r a n t u l u i - o a m b i a n ț ă e l e g a n t ă ș i r a f i n a t ă

Capacitatea restaurantului: 120 de locuri

Cu o suprafață generoasă de 317 m2, sala restaurantului nostru poate găzdui până la 120 de persoane. Indiferent dacă organizați o zi de naștere sau o cină privată, suntem pregătiți să vă oferim cea mai bună experiență culinară.

Chateau Cojușna este deschis pentru vizitatori pe tot parcursul anului, astfel că puteți să vă bucurați de serviciile noastre excelente în orice moment.

Capacitatea terasei: 124 de locuri

T e r a s a r e s t a u r a n t u l u i - r e l a x a r e î n m i j l o c u l n a t u r i i

Cu o terasă impresionantă pe etajul I și etajul II, avem 44 de mese disponibile. Bucurați-vă de priveliștea panoramică asupra peisajului împrejur și liniștea naturii în timp ce savurați preparatele noastre delicioase.

Terasa restaurantului este deschisă pentru vizitatori în perioada aprilie – noiembrie, oferindu-vă o oază de relaxare și răsfăț.

S a l a V I P - o c ă l ă t o r i e î n t i m p

Capacitatea sălii: 20 de locuri

Bucurați-vă de o experiență regală. Descoperiți sala VIP a restaurantului nostru – un loc unic în care vă puteți bucura de evenimente private într-o atmosferă intimă. Indiferent dacă este vorba despre o petrecere privată sau o întâlnire de afaceri, sala VIP vă oferă capacitatea de a găzdui până la 20 de persoane, asigurând astfel o atmosfera personalizată pentru fiecare eveniment.

Intrați într-o lume medievală fascinantă odată ce puneți piciorul în interiorul cetății noastre. Decorul autentic și detaliile atent lucrate creează o atmosfera unică, care vă va oferi o călătorie în timp.

Meniu

Delicii Culinare

Bucatele noastre sunt pregătite cu atenție la detalii, folosind ingrediente proaspete și locale pentru a vă oferi o explozie de arome și gusturi. Fie că sunteți un aventurier culinar sau doriți să experimentați gusturi autentice, veți găsi întotdeauna ceva special pe meniul nostru.

A l e x a n d r J u l a v s c h i

Bucătar Șef

Vino să descoperi talentele culinare ale maestrului nostru, Alexandru – câștigătorul concursului pentru cel mai bun bucătar șef din Moldova în 2018. El este ambasadorul bucătăriei italiene în Moldova și un membru respectat al asociației mondiale ACI.

Ca membru al juriului în toate concursurile de bucătari din țara noastră, Alexandru aduce expertiza sa vastă și pasiunea pentru arta culinară la fiecare preparat servit la Chateau Cojușna.

Ospitalitate și servicii impecabile

Evenimente la Chateau Cojușna

La Chateau Cojușna, vă punem la dispoziție trei spații excepționale, perfecte pentru organizarea evenimentelor dumneavoastră. De la organizarea spațiului până la meniu și servicii personalizate, garantăm că veți beneficia de o experiență memorabilă.

Sala Eminescu

40 de persoane

Situată chiar lângă hala unde vinurile noastre își încep procesul de maturare, Sala Eminescu acomodează 40 de oaspeți. Aici, rafturile nu doar decorează, ci și găzduiesc o selecție din colecția noastră prestigioasă de vinuri Cahor.

Sala Podgorenilor

20 de persoane

Această sală vă va cuceri prin autenticitatea sa incontestabilă. Fiecare element, de la mobilier și candelabru până la plafon și alte artefacte, este lucrat manual din lemn de stejar. Cu o capacitate de 20 de persoane, Sala Podgorenilor este o odă adusă meșteșugului și tradiției moldovenești.

Sala Bahus

10 persoane

Amplasată în subsolul chateau-ului, Sala Bahus este un beci medieval reînviat, complet cu făclii pe pereți și mobilă robustă din stejar. Cu o capacitate de aproximativ 10 persoane, această sală vă invită să pășiți înapoi în timp, într-o atmosferă ce evocă istoria și misterul.

Alăturați-vă comunității noastre

Rămâneți la curent cu ofertele noastre speciale.

M a g a z i n u l C h a t e a u C o j u ș n a

Program: Marți - Duminică 11:00 - 23:00

Vă invităm să descoperiți noul nostru magazin de firma. Aici puteți sa găsiți toată gama noastră de produse, totul la preț de producător. În plus, tot aici puteți beneficia de promoții exclusive pe parcursul anului.